Samenwerkdag Assen

een waardevolle dag voor ondernemers

Maandelijks aanschuiven bij een groep ondernemers om te werken AAN je eigen bedrijf. Dat klinkt goed, toch? Vooral als je altijd alleen op kantoor of aan de ‘keukentafel’ zit.

Het is waardevol omdat je:

  • je netwerk kan uitbreiden
  • 2 blokken per dag ECHT aan het werk bent
  • gezellig samen gaat lunchen
  • een vraag in de groep kan gooien
  • kan sparren!
samenwerkdag assen

Klik op het evenement van je keuze om meer informatie te krijgen over de Samenwerkdag! Onderaan jouw pagina zie je een Whatsapp-button. Via deze button kan je mij een vraag stellen of je plekje reserveren voor de Samenwerkdag. Ik kijk er naar uit om met je samen te werken!

2020/01/15 09:30:00
2020/02/13 09:30:00
2020/03/16 09:30:00
desiree wassing

Initiatiefneemster Desirée Wassing-Boerema:

Is er al een Samenwerkdag voor ondernemers in jouw regio? In juni organiseerde Desiree Wassing – Boerema van iDeesonline spontaan een Samenwerkdag in Groningen. Het werd zo enthousiast ontvangen dat het nu inmiddels ook al in Drenthe, Noord-Holland, Friesland, Limburg én Utrecht georganiseerd wordt. Tijd om de andere provincies ook te veroveren. Lijkt het jou tof om een Samenwerkdag in jouw regio te organiseren? Je kunt zo aansluiten bij ons concept. Kijk voor meer informatie op www.samenwerkdag.nl

Ik was direct enthousiast toen ik de oproep van Desiree las op Facebook. Zo’n samenwerkdag stond ook op mijn verlanglijstje. Toen ik las dat Desiree organisatoren zocht in diverse regio’s, voelde ik mij direct aangesproken. Terwijl ik dit schrijf is de eerste succesvolle Samenwerkdag al achter de rug…dat smaakt naar meer! Zó leuk om met andere ondernemers in gesprek te komen, terwijl je op deze dag ook nog stappen maakt in je eigen bedrijf. Zie ik je een keer op één van de Samenwerkdagen?

profielfoto Liek Communiceert