Nieuwsbrief Service

160 euro voor een dagdeel

Verstuur jij al nieuwsbrieven, maar kan jij de tijd niet vinden om er frequent een te maken en te versturen? Of wil jij heel graag een nieuwsbrief versturen, maar weet je niet hoe je dat voor elkaar moet krijgen? Ik ga je daarbij helpen!

Het liefst werk ik met Mailchimp, dus als je nog geen account hebt bij Mailchimp, maak ik daar een account voor je aan. We overleggen samen welke indeling je het liefst ziet voor jouw nieuwsbrief. Ook help ik jou bij het implementeren van een aanmeldformulier op jouw website. En daarna wordt de nieuwsbrief gevuld met de input die jij aangeleverd hebt. Als je al een e-maillijst hebt, dan verstuur ik ook de mail naar alle personen op jouw e-maillijst.

In welk stadium zit jij?

Indicatie: voor de ondernemer die nog helemaal niets doet met nieuwsbrieven, zal ik een dagdeel nodig hebben om alles op te starten. Je nieuwsbrief is dan nog niet verzonden.

Mijn uurtarief is €45,-. Met een dagdeel-deal ben je voordeliger uit! Graag ga ik met je in gesprek over de mogelijkheden. Wil je aan de slag of heb je nog vragen? Vul dat het contactformulier in ⬇️ ik neem contact met je op!

 

Verzend bericht