profielfoto

Leuk dat je wil weten wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen. Ik ben Angelique en heb een grote passie voor social media en vormgeving. Wil jij voor je bedrijf een super representatieve pagina op Facebook? Dat kan je gerust aan mij overlaten. Ik check de instellingen, zorg voor passende content en een omslagfoto waarmee je gezien mag worden. Natuurlijk kan dit ook voor al je andere social media kanalen, zodat je zelf je handen vrij hebt voor alles waar JIJ goed in bent.

Angelique is een absolute vakvrouw op het gebied van Social Media. Ze is volledig op de hoogte van alle ins en outs op dit gebied. Of het nu om Facebook, Instagram, Pinterest of welke vorm van Social Media het ook gaat, ze weet je altijd van het juiste advies te voorzien.
Daarnaast is ze door haar creativiteit uitstekend in staat om je te adviseren bij het ontwikkelen van een huisstijl die écht past bij jouw bedrijf.
Kortom, ben je bezig om een bedrijf op te starten of ben je al gevestigd en heb je advies nodig voor content voor je (verschillende) Social Media kanalen dan ben je bij Angelique aan het goede adres.

Joop Stroes, Empathie Plus